Hanna, kursist:
Midtjysk Sejlerskole er på samme tid en faglig & saglig indføring i teoretisk viden ift. sejlerlivet, og de to undervisere Carsten og Jørn besidder tilmed en omsættelig og underholdende tilgang til stoffet.

Begge undervisere er passionerede omkring hver af deres opdelte teori-områder, ligesom de stiller sig til rådighed ift. besvarelser via mailkorrespondance undervejs i forløbet.

Udover stoffet som tilgås via Duelighedsbogen, har Carsten Wickstrøm udviklet en grundig og overskuelig hjemmeside med tilhørende illustrationer, video, quizzer, skemaer m.m. som understøtter læringen.

Et duelighedskursus ‘man må eje’!


Ida, kursist:
Et godt kursus, gode undervisningsmaterialer, gode e-learningsseancer og test og gode, hjælpsomme undervisere. Eneste ulempe var COVID-19 og det breake, det gav i undervisning og eksamen.


Thomas, kursist:

Tak for den bundsolid og seriøs undervisning hele vinteren og foråret igennem. Er sikker på at dette format er langt mere givende og kvalificerende end de discountkurser, man kan tage på en uge eller sågar en weekend.


Maria, kursist:

Det har været super godt, undervisning og quiz været en super kombination.
Vil da anbefale jeres kursus til andre. Må indrømme at jeg vist er blevet lidt afhængig af quizzerne , for som det først i morges, gik jeg pr refleks ind på midtsejl.dk, selvom jeg nu har bestået. 😉


Ole, kursist:

Super at alle nu er bestået  – det må siges at være ”jeres skyld” – takket være et godt tilrettelagt kursus, god undervisning og en hjemmeside med alt relevant materiale – TAK for det.


Mick, kursist:

1.000 tak for nogle hyggelige aftener her hen over foråret. Både til alle i engagerede kursister. Men ikke mindst til Kristian, for et super godt og veltilrettelagt kursus.